Steve'z… Peren met smaak!

Sappen

Om de zoveel bomen staat een boom van een ander perenras. Dat is niet per ongeluk! De kruisbestuiving met die speciale rassen proef je terug in onze sappen

We verwerken onze peren maar ook onze appels en rood fruit van de buren tot heerlijke frisse sappen. Gezond en een goeie dosis eerlijke Vitamines. Van onze klassieke heldere en troebele perensap tot de heerlijke sappen gecombineerd met appel.

BESTEL HIER ONZE HEERLIJKE PREMIUM FRUITSAPPEN BOORDEVOL VITAMINES EN SMAAK

De sappen van Stevez worden met liefde geperst en gebotteld. Onze sappen (spoedig volgen er meer) zijn helder en wat troebel. Met zeer weinig toevoeging! Natuurlijk hebben we onze klassieke Stevez perensap. Maar ook de frisse peren appelsap mag er zijn! Allebei lekker en gezond. Voor de sappen gebruiken we net als bij de ciders, een selectie van rassen die ieder een eigen smaak en karakter hebben. Je proeft eerlijke smaken en de frisse natuur. Daar staan we voor bij Stevez!

Premium Fruitsap Peer

Voor ons heerlijke perensap gebruiken we de Beurré Alexander Lucas peer, waardoor het sap lekker fris is met een verfijnt zuurtje.

Premium fruitsap Peer-Appel

Voor ons heerlijke perenappelsap gebruiken we de Lucas peer en de Elstar appel. Deze combi zorgt ervoor dat het sap niet te zoet wordt maar wel erg lekker en fris van smaak.

ZO WORDEN ONZE PEREN GEPLUKT!

Video afspelen

Bestel hier uw sappen en/of cider

Onze dranken zijn met liefde geperst en gebotteld. Krijg je al dorst?
VAN STEVE'Z

De sappen uit ons assortiment worden geproduceerd volgens de Europese wetgeving omtrent landelijke producten.