Steve'z… Peren met smaak!

Over Steve'z

Maak kennis met het familiebedrijf Steve'z.

De naam Steve’z legt een link met de drie generaties Diks. Steef Diks senior en zoon Frank Diks die het fruitteeltbedrijf op de vruchtbare kleigrond in Schalkwijk zijn Begonnen. En Steef junior, die momenteel in de startblokken staat om het bedrijf straks van zijn vader over te nemen en voort te zetten.

AL 3 GENERATIES DIKS

Steve’z, dat is eelt op de handen, natuur in de vingers en peren in het hart: een diepe liefde voor de lekkerste peren. Een liefde die bruist als… Tja, als wat? Een liefde die bruist en tintelt als perencider en sappen. Steve’z is de perencider en fruitsappen van de familie Diks. In onze familie hebben we al 3 generaties passie voor peren: liefde voor & met het heerlijkste hardfruit van de boom.

Wij zijn een familiebedrijf. Op deze grond wordt al generaties lang fruit geteeld. We zijn dus zuinig op de grond en de bomen. Want ook generaties na ons moeten kunnen leven van het land. Ons vizier is dus gericht op de lange termijn, niet op snelle winst. We bouwen aan een waarachtig merk dat de tand des tijds kan doorstaan.

We weten hoe we de lekkerste peren moeten telen. Maar cider maken… dat is andere koek! Dus sloegen we de handen ineen met de gedreven wijnmakers van het Betuwse Wijndomein. Uit die samenwerking blijkt dat het waar is wat ze zeggen: 1 + 1 = 3. In de afgelopen jaren sleepten we met onze perencider verschillende internationale prijzen in de wacht. Benieuwd naar de smaak? Kijk hier snel verder!

Steef Diks Senior - Schalkwijk, 1956
Schalkwijk, 1951

Onze sappen staan in het teken van de functionele eigenschappen van fruit. Als vanzelfsprekend zijn ook onze sappen puur en ongezoet.

Naast een gezonde leefstijl kunnen onze sappen een wezenlijke bijdrage leveren aan jouw welbevinden. Ze zitten vol gezonde vitamines en mineralen en zijn daardoor goed op te nemen in een verantwoord eet- en drinkpatroon. Zorg beter voor jezelf met de sappen van STEVE’Z.

We zijn een familiebedrijf. Dus zijn we zuinig op de grond en de bomen, zodat ook toekomstige generaties kunnen leven van het land. Ons assortiment aan ciders en sappen hebben we daarom met veel liefde voor u geproduceerd!

De ciders en sappen uit ons assortiment worden geproduceerd volgens de Europese wetgeving omtrent landelijke producten.